Over

Marc Ter Sluis en Sebastiaan Weenink organiseren samen de Den Haag Open. Het doel is om een squash toernooi te organiseren dat je bijblijft en waar je naar uitkijkt om weer te spelen. Gezelligheid staat centraal, doormiddel van verschillende activiteiten gedurende de dag. Dit is geen standaard toernooi, dit is een toernooi waar jij aan mee wilt doen!

Het pas gerenoveerde Houtrust Squash is de ideale partner voor dit toernooi. Het 17 squashbanen tellende centrum ligt tussen het centrum van Den Haag en het beroemde Scheveningen strand waardoor gezelligheid na het toernooi kan worden gegarandeerd.

Play & Stay met toernooi korting in het B-apart Hotel

Wij bieden alle deelnemers van de Den Haag Open 2018 de mogelijkheid om tegen gereduceerd tarief te overnachten in het B-apart hotel Den Haag. Het B-apart hotel Den Haag is een van de nieuwste hotels in Den Haag en door de unieke formule van deze hotels wordt de vrijheid en ruimte van een appartement gecombineerd met de luxe en service van een hotel. In samenwerking met dit hotel bieden wij onze deelnemers de volgende mogelijkheden:

Studio – 2 personen – 100 euro
Inclusief toeristenbelasting en parking. Excl ontbijt.

Appartement – 4 personen – 125 euro
Inclusief toeristenbelasting en parking. Excl ontbijt

Connecting room – 6 personen – 195 euro
Inclusief toeristenbelasting en parking. Excl ontbijt

Ontbijt
Geniet van een uitgebreid ontbijt voor slechts 7.50 euro pp.

Bekijk de verschillende kamers op http://www.b-aparthotels.com.

Boeken van deze kamers tegen gereduceerde tarieven is alleen mogelijk via de organisatie en kan via de ‘inschrijven’ pagina op onze website.